5
ÉV SZAKMAI
TAPASZTALAT
21
SIKERES
PROJEKT
25
ELÉGEDETT
PARTNER

Blog

Ez a 8 weboldal együtt már 129 éves, és még mindig működnek

Több millió olyan weboldal létezik, amit a létrehozása óta nem, vagy csak alig frissítettek, de viszonylag kevés az, ami közel 20 éve ugyanúgy néz ki. Pedig ilyenek is vannak, és nem is akármilyen tartalommal.
Tovább a hírhez


Ideje búcsút mondani az aktív linképítésnek?

A tartalommarketing önmagában valóban rengeteget lendíthet nem csak látogatottságunkon, de linképítési törekvéseinken is. Ha megfelelő minőségű tartalmat állítunk elő, valóban sodortathatjuk magunkat valamennyire az árral, bízhatunk abban, hogy az érdeklődő célközönség magától ráharap majd a tartalomra és továbbosztja azt.
Tovább a hírhez


A világ legexkluzívabb oldala így működik

Egy weboldal, egy látogató, hatvan másodperc. A világ legexkluzívabb oldala így működik, egyszerre csak egy ember tekintheti meg, ő is mindössze egyetlen percig, aztán új sorszámot kell húznia. Tovább a hírhez


Futás a jövőért

A Paragraf – Mgi adótanácsadó és könyvelő iroda 8 munkatársa is csatlakozik idén a XI. Komáromi Egyetemi Napok keretein belül megrendezett Futás a jövőért nevű programhoz. A futás lényegében demonstrálja, hogy a Felvidéken, Komáromban az óvodától kezdve, alap- és középiskolán keresztül egészen az egyetemig lehetőség van magyar nyelven tanulni. Komáromi könyvelőirodaként mindig is fontosnak tartottuk, hogy esélyt adjunk a Selye János Egyetemen végzett hallgatóknak. Jelenleg is 5 munkatársunk végezte itt a tanulmányait. A programon való részvétellel szeretnénk felhívni a környéken tevékenykedő cégekek és vállalkozások figyelmét arra, hogy kövessénk a példánkat. Reméljük, hogy a futáson való részvétellel hagyományt teremtünk, és a jövőben még többen csatlakoznak hozzánk.