5
ÉV SZAKMAI
TAPASZTALAT
21
SIKERES
PROJEKT
25
ELÉGEDETT
PARTNER

Marketing megoldásokat kínálunk…


Kik vagyunk?

Lendületes, közvetlen és proaktív gondolkodású személyiségek vagyunk. Számos egymást kiegészítő készségekkel rendelkezünk a sikeres problémamegoldás és munkavégzés érdekében, de az igazán jelentős közös pontunk, az elhatározás. Munkánkat teljes odaadás és maximális elkötelezettség jellemzi.

Szakmai tudásunkat és tapasztalatainkat saját vállalkozásaink marketing stratégiájának felépítése során szereztük. Gyakran alacsony költségvetésből kellett kihozni a legjobb megoldásokat, de ezek a kihívások ösztönöztek bennünket empatikus és emberközeli eredményekre.Mit csinálunk?

Erősségünk, hogy cégstruktúránk felépítésének köszönhetően két ország piacgazdasági környezetét kötjük össze. Csapatunkat magyar és szlovák szakemberek alkotják, akik egy helyen egyszerre állnak ügyfeleink rendelkezésére.
Sikerünk kulcsa, hogy pragmatikus és hiteles információkkal tudunk szolgálni a magyarországi és szlovákiai piac környezettel kapcsolatban felmerülő kérdésekre is. Ismerjük a két ország közös piaci tényezőit, de a jelentős különbségeket is, amelyek figyelembe vétele elengedhetetlen egy idegen ország piacának meghódítása során.

Kiknek?

Akik tudják mit akarnak, de nem tudják hogyan. Sokan gondolják úgy, hogy egy marketing szakember felesleges és költséges, ami számos esetben valóban így van. Egy mikro és kisvállalkozás esetében kevés esetben indokolt saját marketing specialista alkalmazása. A legtöbb esetben elég az elszánt és célorientált vállalkozó, egy segítőkezű külsős szakértő.

Miért jó, ha bennünket alkalmaznak?

Egy átlagbér töredékért biztosítunk Önöknek több marketing lehetőséget. Nem csupán iránymutatásról van szó, megoldjuk a kezdeti marketing problémákat, lehetőségeket mutatunk a már működő cégének továbbfejlesztésére. Megmutatjuk, hogyan lehet kisvállalkozása meghatározó és iránymutató a piacon. Marketing eszközökkel és jó PR kommunikációval meglévő piaci elhelyezkedését tovább lehet terjeszteni vagy akár új piaci szegmensre lépni.

És hogyan is?

A hagyományos marketing funkciók mellett rugalmasságunknak köszönhetően biztosítjuk vállalkozása számára a személyre szabott alternatívákat, így Ön mindig pontosan azt kapja, amire szüksége van. És hogy mindez, hogy történik? Ön kitűzi a célt, mi pedig biztosítjuk az eléréséhez szükséges eszközt. Találkozzunk egy ingyenes állapotfelmérés és konzultáció alkalmával, ahol közösen meghatározzuk a követendő irányvonalakat. A megbízásunkat illető döntést csak ezután kell meghoznia, így kötelezettség nélkül és kötetlenül beszélgethetünk.

Mit gondol, bevállalja? Kérje ingyenes konzultációnkat most![gyors] [professzionális] [célorientált] [személyre szabott] [intenzív] [költséghatékony]